Szolgáltatások

Wellness

Töltődjön fel udvarházunk wellness részlegében! A rendelkezésre álló szauna, pezsgőfürdő használata mellett egyedi igényekre szabott programokat, masszőrt, mozgásszervi szakembert biztosítunk vendégeink számára.

Bor és gasztronómia

Kalandozzon velünk a borairól méltán híres Tokaj-Tállya Borvidék ízvilágában. Tematikus vagy egyedi borkóstolóink (és borismereti kiskurzusaink) kóstolópincénkben vagy közvetlenül a hordók mellől segítenek megismerni a borvidék tipikus ízeit és borválasztékát. Látogatóink elsajátíthatják az italok jellegzetes jellemzőit, tulajdonságait, értékelő rendszerét, alapfokú jártasságot szerezve a Tállyai Borvidék kiváló nedűinek ismeretében.
Vendégeink számára a borok mellet törekszünk betekintést nyújtani a térség gasztronómiájába és konyhai kultúrájába egyaránt. Borvacsoráink egyedi bor és ételsorral, zenei program mellett nyújtanak kulináris élményt. Fogékony vendégeink főzőkurzusokon sajátíthatják el a helyi specialitások elkészítésének módját, tanulhatnak új konyhai fogásokat (ételeke másképp, tálalás, forró italok, ételdíszítés) helyi szakácsainktól vagy professzionális séftől.
Amennyiben csak étkezne egy tartalmasat, megismerve a térség kézműves ételkészítőinek termékeit, akkor kóstolja reggelinket vagy kérje vacsora ajánlatunkat.

Szolgáltatások

Udvarházunk törekszik arra, hogy vendégeink számára változatos szolgáltatásokat biztosítson az élményszerzés és feltöltődés céljából. A szálláshelyen bor és snack szobaszerviz, vacsora szolgáltatás (kérje ajánlatunk), wellness, előre egyeztetett időpontban gyermekfelügyelet, animátor, gyermekprogram állnak rendelkezésre.

Aktív programszervezés

Azon vendégeink számára, akik szeretnék aktívan tölteni pihenésük, kerékpárt, igény szerint elektromos rollert és segway-t tudunk biztosítani. Utóbbi esetében előzetes foglalás szükséges. A terepjárós dűlőtúra során a nagynevű szőlőkbe vezető úton ismerhetik meg a helyi szőlőművelési hagyományokat a résztvevők. A dombtetőn felszolgált borkülönlegességek mellett igény szerint szezonális házi frissítőket, borkísérő ételeket kínálunk.
Térségi partnereink bevonásával változatos programkínálatot tudunk biztosítani földön, vízen, levegőben. Lovaglás, csónaktúra, túrakenuzás, geocaching mellett a siklóernyőzés és egyéb repülős élményprogram is várja a kalandra vágyókat.
Csoportok, céges vagy baráti társaságok számára rossz időben 3 helyszínen szabaduló szoba, az udvaron lézerharc és íjászat biztosítja az élményekkel teli pihenést.

Egyedi programok és események

Az udvarház tökéletes helyszín céges csapatépítők, családi programok, baráti társaságok összejövetelei számára. Számukra egyedi, személyre szabott programokkal, igény szerint felépítet tematikával és szolgáltatásokat biztosítunk. Kérem, egyedi csomagajánlatainkért keressen minket bizalommal!
A Trifecta Borászat és Udvarház saját rendezvénysorozatával (Tállya Borzsúr), tematikus, jellemzően eseményekhez, évszakhoz köthető rendezvényeivel (közösségi disznóvágás, farsang, szüreti programok, Márton Napi Gasztro Hétvége) várja vendégeit egész évben.

Transzfer

Csoportok, családok számára igény szerint reptéri vagy “otthonról/haza” transzfert biztosítunk. Személyre szabott ajánlatért, bővebb információért forduljon bizalommal hozzánk!